Tips tegen verveling

Er zijn van die dagen die niet voorbij lijken te gaan. We hebben een dag niks te doen en in tegenstelling tot de dag dat je wel leuke dingen te doen hebt, kruipt deze dag voorbij. Het zijn dagen waarin je in niks zin lijkt te hebben en je gaat in de sleur van verveling zitten. Je bent dan misschien wel vrij, maar echt genieten van je vrije tijd doe je ook niet. Naarstig ben je op zoek naar vermaak en nadat je alle zenders op je tv ben langs gezapt heb je nog niks kunnen vinden. Dan maar op zoek naar tips tegen verveling op internet. Daar ben je dan, uitgekomen bij mijn blog en ik hoop dat je na het lezen van mijn blog je niet meer verveeld. De eerste stap is gezet, ik ga je helpen om jouw dag met een goed gevoel af te sluiten.

Wat kun je doen?

Als je je verveelt dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Het eerste is natuurlijk even een potje gamen of een serie kijken op tv. Heb je even geen zin in dat gehang, dan is de ultieme tip om even naar buiten te gaan om te sporten. De combinatie van beweging en frisse buitenlucht reset je geest als het ware. Ik kan je verzekeren na een uurtje sporten dat jouw hele mindset compleet is omgedraaid. Dan klinkt gamen misschien nog niet zo vervelend. Om ook een beetje mijn hersenen te trainen heb ik laatst een mindtrainer als spel gekocht. Dit is gemakkelijk op een portable gameconsole te spelen. Dus om dit te doen kun je een 3DS kopen of een stapje groter een 3ds xl kopen. Ook hier garandeer ik je dat je wordt uitgedaagd om uit je verveling te komen. 

Nog meer tips

Lijken bovenstaande tips je niks en kan ik je nog niet uit je verveling helpen? Dan zijn er ook nog een aantal andere dingen die je kunt doen. Vaak ben je niet de enige die zich verveeld, maar je vrienden doen dit ook. Wat is het medicijn hiertegen? Spreek gezellig met elkaar af en ga samen een lekker drankje drinken of gewoon even gezellig kletsen. Je zult merken dat de tijd ineens voorbij vliegt. En vervelen? Dat doe je inmiddels al lang niet meer. Ik hoop dat ik je met deze tips een beetje uit je verveling heb kunnen halen en je jouw dag met een fijn gevoel afsluit!