Goed voorbereid op de winter

Helemaal nieuw is de Dual Heating bodywarmer van Bertschat. Met maar liefst tien warmtezones verwerkt in de bodywarmer is dit ideaal om te dragen onder een jas tijdens een fietstocht, wandeling, motorrit, werk en zelfs tijdens de jacht. Wie tijdens de koude dagenlang buiten is kan wel wat verwarming gebruiken. Door de revolutionaire manier van verwarmen van de Bertschat bodywarmer met dual heating zorg je ervoor dat je het geen moment meer koud hoeft te hebben.

Enorm verwarmingsgebied

Deze nieuwe elektrische bodywarmer heeft nu twee keer zoveel warmtezones dan het vorige model. Er zitten in het nieuwste model 10 verwarmingszones verwerkt. 4 plekken op de buik en 6 op de rug. Hierdoor is het de warmste elektrische bodywarmer die momenteel verkrijgbaar is. De verwarming zones zitten op tactische punten. Zowel de romp als de rug wordt volledig verwarmd. Aan de binnenkant van de bodywarmer zitten aan weerskanten een vakje waar de powerbank in geplaatst kan worden. Elke powerbank is verantwoordelijk voor vijf verwarmingselementen en is apart aan te zetten. De bodywarmer kan een temperatuur tot wel 68 graden bereiken. Aan de binnenzijde van de elektrische bodywarmer zitten twee knoppen waarmee je de temperatuur kan bepalen. Met een druk op de knop kies je makkelijk een van de drie verschillende standen. Omdat beide powerbanks los van elkaar werken kunnen de zowel voor- als achterzijde los van elkaar verwarmen.

Multifunctioneel

De elektrische bodywarmer is een unisex model dus kan door mannen zowel als vrouwen gedragen worden. Ook kan je de bodywarmer makkelijk onder een trui of een jas dragen. De elektrische bodywarmer is verstelbaar aan zowel de zijkanten als bij de schouders. Zo kan je zelf bepalen hoe los of straks je de bodywarmer wilt hebben. Wanneer je de elektrische bodywarmer ergens onder draagt is dat een extra laag isolatie en zal de bodywarmer nog meer effect hebben. Ook is de bodywarmer waterdicht en winddicht. De maten van de elektrische bodywarmer gaat als volgt: bij Fit 1 is die geschikt voor de maten XXS tot en met M bij Fit2 is die geschikt voor M tot en met XXXL. Omdat de bodywarmer is voorzien van verstelbaar klittenband is de maatrange zo groot. Wanneer je groter bent dan 1.70 wordt Fit2 ook geadviseerd.

Geschikt voor iedere activiteit!

De elektrische bodywarmer is erg fijn voor welke activiteit dan ook. Wanneer je de bodywarmer onder een andere jas of trui draagt is er meer sprake van isolatie en zal je nog meer van de warmte merken. Dan heb je er nog meer plezier van. Door de extra warmtezones, krachtige powerbank en de verschillende standen kan je de temperatuur helemaal naar eigen wens instellen. Op deze manier hoef je het nooit meer koud te hebben op het moment dat je geniet van je favoriete buitenactiviteit. Zelfs de mensen die liever binnen blijven kunnen ook genieten van een lekker warm lichaam. De elektrische bodywarmer is verkrijgbaar via Comfort-Producten.