Opbouwspots geven een ruimte een andere uitstraling

Ben je bezig met het verbouwen van je huis? Of pak je gewoon alleen de huiskamer aan? Denk dan ook eens aan het plaatsen van opbouwspots. We kennen allemaal de inbouwspotjes wel, die waar je een groot gat voor in je (verlaagde) plafond moet (laten) boren. Maar opbouwspots zijn net zo praktisch. Je hebt dezelfde hoeveelheid licht die je ook nog eens kunt richten en je hebt geen grote gaten en verlaagde plafonds nodig. Hartstikke handig dus. Door te kiezen voor een mooi armatuur dat past bij de uitstraling van je huis en de rest van je interieur, heb je jarenlang plezier van deze opbouwspots.

Opbouwspots voor iedere ruimte van je huis

Je kunt deze spotjes in veel verschillende uitvoeringen krijgen. Rond met een randje in metaal, wit of zwart, een cilindervorm in metaal, wit of zwart en zelfs in het vierkant! Zo is er dus altijd een versie beschikbaar die bij jouw inrichting past. Door deze spotjes op strategische plekken te gebruiken, zul je zien dat je je mooie spullen letterlijk in het spotlicht kunt zetten. De spotjes zijn (vaak) dimbaar en ook nog eens te richten. Alleen maar voordelen dus, maar er zijn er nog meer.

Want LED verlichting is goedkoop!

In aanschaf is LED verlichting misschien iets duurder, maar in verbruik is LED tot wel 70% goedkoper dan de ouderwetse gloeilamp. Het is niet voor niets dat je die nergens meer kunt kopen… Een LED lamp heeft ook nog eens een ontzettend lang leven. Tenminste, als je de lamp gebruikt zoals deze is bedoeld. Hierdoor is de aanschafwaarde toch lager dan die van andere soorten verlichting. Je hoeft deze lampen maar zeer zelden te vervangen. Dit is allemaal beter voor het milieu en beter voor jouw financiën. Daarbij is LED verlichting tegenwoordig ook gewoon mooi.

Kies de kleur verlichting die bij je past

Vroeger was alle LED verlichting hard en wit. Klinisch, zogezegd. Maar dat is tegenwoordig niet meer het geval. Je kunt nu ook zachtere kleuren aanschaffen, zodat je huis niet lijkt op een autoshowroom maar gewoon op een warm thuis. LED verlichting wordt niet heet en zal dus geen warmte afstoten die gevaarlijk kan zijn voor hetgeen waar je de opbouwspots op richt. Wil je een bijzondere kleur LED lamp? Ook dat kan. Licht je witte muur eens uit met een paarse, rode of blauwe lamp. Je ziet direct resultaat en kunt de kleur aanpassen aan de sfeer of de gelegenheid.