Kies voor gemak en kwaliteit! 

Comfortabel, stoer en lekker goed gekleurd. Dat zijn de uitgangspunten die je kunt onthouden wanneer je aan het begin van het seizoen op zoek gaat naar nieuwe kleding. Kleding die prettig aanvoelt op je lijf en precies past. Niet te ingewikkeld wassen en eenvoudig onderling te combineren voor een stevige solide look. Mannen kiezen hun kleding anders dan vrouwen en dat doen ze met een reden. 

Wist je dat grootheden als Steve Jobs en Mark Zuckerberg iedere dag dezelfde kleding kiezen? Steve Jobs stond natuurlijk bekend om de combinatie van een zwarte coltrui en blauwe spijkerbroek, daaronder droeg hij witte gympen. Nu wil dat niet zeggen dat jij iedere dag voor dezelfde kleding moet kiezen. Maar kijk eens naar deze collectie Polo Ralph Lauren heren. Eenvoud, kwaliteit en comfort gaan hierbij hand in hand. Wil jij je kleden volgens de filosofie van Steve Jobs? Maar niet iedere dag hetzelfde dragen? Kijk dan naar hetzelfde kledingstuk in een andere kleur. 

Een goede hoodie mag niet ontbreken 

Mark Zuckerberg staat erom bekend dat hij iedere dag een t-shirt en capuchonvest naar zijn werk draagt. De gedachte achter de kledingkeuze van deze heren? Je hoeft in de ochtend niet na te denken wat aan te trekken en dit bespaart je tijd. Daarnaast is er geen keuzestress. Je hebt immers geen keuze te maken. Indien je iedere dag naar je werk hetzelfde draagt, geeft dit bovendien een werkgevoel met zich mee. Dit is jouw werkkleding, het geeft duidelijkheid voor jezelf. Kies bijvoorbeeld voor een Obey hoodie, deze zijn er in verschillende kleuren. Hang 5 verschillende hoodies in de kast en je hebt iedere werkdag een hoodie klaar hangen. Match dit met een goede broek en mooie sneakers en je komt goed voor de dag. Volgens Mark Zuckerberg geeft het mentale rust in je hoofd om iedere werkdag een standaard outfit te hebben. Extra ruimte die je kunt gebruiken voor andere beslissingen. Wanneer je dagelijks 5 minuten bezig bent om te kiezen wat je aan wilt trekken die dag, kan dit op jaarbasis al gauw zo'n 30 uur tijd en keuzestress besparen.  

Kleur bekennen 

Ieder seizoen een nieuwe kleurexplosie aan trends en weet je weer niet wat je moet kiezen. Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor een prettig comfortabel zittend poloshirt, hoef je alleen maar per seizoen een paar nieuwe kleuren te kiezen. De kwaliteit is gewaarborgd en de pasvorm is gelijk gebleven. Zo bespaar je wederom tijd en heb je minder keuzestress. Waar ga jij al die extra tijd aan besteden?