Drie redenen om camerabeveiliging aan te schaffen!

Waar het vroeger nog alleen toegepast werd in grotere winkelketens en op straat, kunnen we het nu overal toepassen, camerabeveiliging. Tegenwoordig kun je ervoor kiezen om camerabeveiliging overal rondom het huis te kunnen plaatsen. Met verschillende soorten beveiligingscamera’s zorg je ervoor dat alles wat er gebeurd zal worden vastgelegd. Maar waarom zou je nog meer camerabeveiliging moeten aanschaffen? In dit blog vertellen we je er graag meer over en zullen we het hebben over drie redenen waarom je camerabeveiliging aan zou moeten schaffen!

Schrik ongewenste personen af

De eerste reden om camerabeveiliging aan te schaffen, is om ongewenste personen af te schrikken en weg te houden. Wanneer je er rondom het huis op attendeert en laat zijn dat je camerabeveiliging toepast, zullen vele inbrekers liever hun slag slaan bij een ander in de straat. Inbrekers of andere ongewenste personen rondom het huis willen onopvallend hun werk verrichten, waarmee je ze met camerabeveiliging geen kansen voor kunt geven! Met opvallende camera’s vallen de camera’s op en leggen ze ook nog eens alles vast!

Je legt alle handelingen rondom het huis vast

Een ander voordeel van camerabeveiliging is dat het alle handelingen rondom het huis vastlegt. Je zult dus ook de spelende kinderen vastleggen met de camera’s, maar gaat het er natuurlijk om dat je de eventuele verdachte situatie rondom het huis vastlegt. Met verschillende soorten beveiligingscamera’s leg je alle handelingen vast, terwijl je wellicht ook een glimp van de gezichten van de dader(s) kunt vastleggen!

Er zijn verschillende soorten beveiligingscamera’s te verkrijgen. Een dome camera is een beveiligingscamera bevestigd in een bol. Van buitenaf is het niet te zien naar welke hoek de beveiligingscamera is gericht, waardoor het ook voor ongewenste personen rondom het huis lastig is om te bepalen vanaf waar ze gefilmd worden. Een infrarood camera zorgt ervoor dat alle handelingen in het donker duidelijk kunnen worden vastgelegd. Door de infrarood straling maakt het niet uit of het nu donker of licht is buiten, de daders zullen ten alle tijden op camera staan! Ook zijn er nog vele verborgen camera’s te verkrijgen, die je op onopvallende plekken kunt plaatsen om een glimp van de daders op te vangen.

Spoor daders op!

Wanneer het er dan toch een keer van komt dat er een poging wordt gedaan om in te breken, zul je de handelingen altijd hebben vastgelegd met de camerabeveiliging. Neem de beelden mee voor de aangifte en laat de politie hier naar kijken, om zo de daders gemakkelijk te kunnen opsporen! Met camerabeveiliging zorgen we ervoor dat we alles rondom het huis en in de buurt veiliger maken, zodat inbrekers niet snel hun slag zullen slaan!