verschillende hulpmiddelen uit een smartshop

Wanneer je in een smartshop ben zijn er veel verschillende hulpmiddelen die je tegen kunt komen. In deze blog benoemen wij de vier meest handige tools voor bij smart-producten. Probeer ze eens uit!

1. Grinders: Een grinder is een apparaat voor het vermalen van rookwaren. Denk aan marihuana, hasj, of kruiden als voorbeelden van rookwaren. Een populair en nuttig product. Grinders zijn er in verschillende soorten en maten. Als je wiet wilt verkruimelen, gebruik je een plastic grinder, of een wietmolen. Het verdient de voorkeur om een metalen grinder te kiezen bij het verkruimelen van hasj, omdat deze duurzamer is en minder snel zal breken dan een plastic grinder.

2. Snuifartikelen: Onder snuifartikelen vallen apparaten en tools die het snuiven van kruiden makkelijker maken. Een snuif schep, snuif bullet, snuif lepel ketting, snuif stofzuiger of snorters zijn hier voorbeelden van. Met deze tools zorg je ervoor dat je op een hygiënische manier de juiste hoeveelheid van een middel kan afmeten en innemen. De laatste tijd wordt er ook steeds meer aandacht besteed aan de looks van snuifartikelen, zo hebben ze ook nog een leuk design.

3. Waterpijpen en pijpen: Een waterpijp is een waterpijp die wordt gebruikt voor het roken van droge kruiden, tabak of cannabis. Het water in de waterpijp koelt en filtert de rook. Dit zorgt voor een zachte hit. Waterpijpen zijn er in alle soorten en maten, van kleine draagbare waterpijpen tot grote party waterpijpen. Pijpen zijn een ander soort rookgerei dat gebruikt kan worden om droge kruiden, tabak of cannabis te roken. Pijpjes zijn er in verschillende materialen, zoals metaal, glas, hout of keramiek. Er zijn ook veel verschillende ontwerpen beschikbaar.

4. Vaporizers: Een vaporizer is een apparaat dat wordt gebruikt om droge kruiden of oliën te verhitten en hun actieve ingrediënten in de vorm van damp vrij te geven. Vaporiseren is een gezonder alternatief voor roken, omdat er geen verbranding van materialen plaatsvindt. Dit betekent dat er geen teer of schadelijke gifstoffen worden geproduceerd. Vaporizers zijn er in vele soorten en maten, van kleine draagbare vaporizers tot grote desktop vaporizers.

5. Hookahs: Een hookah is een waterpijp die wordt gebruikt voor het roken van tabak, droge kruiden of cannabis. Het woord "hookah" komt van het Hindi woord "huqqa", wat "kom" betekent. Hookahs bestaan al eeuwen en zijn vandaag de dag nog steeds erg populair. Ze worden vaak gebruikt in sociale omgevingen, zoals hookah bars en lounges. Hookahs zijn er in verschillende maten, van kleine persoonlijke hookahs tot grote party hookahs.

Dit zijn enkele voorbeelden van handige tools die je in een smartshop tegenkomt. Kijk gerust eens rond op 24High. Zij zijn een smartshop met een uitgebreid assortiment. Heb je vragen over producten? Dan helpen zij je graag verder!