Koffiemokken bedrukt met het logo van jouw merk

Koffiemokken zijn een geweldige manier om het logo van jouw merk aan de wereld te laten zien. Mokken zijn een geweldige manier om reclame voor jouw bedrijf te maken, en koffie smaakt beter uit een mok met het logo van het bedrijf. Tegenwoordig kun je verschillende soorten koffiemokken kopen. Je kunt bekertjes vinden die zijn ontworpen voor eenmalig gebruik (wegwerp), of je kunt bekers vinden die zijn ontworpen om keer op keer te worden gebruikt. Je kunt ook mokken vinden die bestand zijn tegen het gebruik in de magnetron of vaatwasser.

Mok met logo

Er zijn veel verschillende soorten mokken. Sommige zijn ontworpen voor eenmalig gebruik, terwijl andere zijn ontworpen om steeds opnieuw te worden gebruikt. Veel bedrijven kopen bekers voor eenmalig gebruik voor hun werknemers om op kantoor te gebruiken, terwijl anderen iets bestellen dat dagelijks kan worden gebruikt. Ze worden ook gebruikt in pauzeruimtes, waar medewerkers een kopje koffie kunnen pakken voordat ze aan het werk gaan, of bij een kantoorbaan voor tijdens het werk. Het is mogelijk om een Mok met logo te laten maken in grote en kleine oplages. Hierdoor kan je ook als klein bedrijf prima leuke mokken bestellen.

Relatiegeschenk

Als je op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk, dan zijn mokken een goede keuze. Veel bedrijven bestellen mokken voor hun medewerkers, zodat ze koffie kunnen drinken terwijl ze aan het werk zijn. Mokken zijn ook een leuk relatiegeschenk voor beurzen, waar je ze kunt geven aan mensen die je stand bezoeken. Ook is het leuk om huidige klanten een mok te geven met het bedrijfslogo. Een mok bedrukken met logo is zo gebeurd. Door dat het logo wordt gedrukt is het ook nog eens duurzaam en blijft het goed zitten. Daardoor gaan deze mokken lang mee en hebben er veel mensen plezier van.

Gepersonaliseerd

Ook is het mogelijk om een mok te laten bedrukken in oplages van 1. Hierdoor kan je bijvoorbeeld gepersonaliseerde mokken makken voor jouw medewerkers. Je kan bijvoorbeeld de naam van de persoon + het logo op de mok laten drukken. Hierdoor heb je meteen een uniek cadeau waardoor een medewerker zich door voelt gewaardeerd.