Grijs in de badkamer

Veel mensen kiezen voor grijze elementen in de badkamer. Het is een kleur die je makkelijk kunt combineren en die bovendien bij veel verschillende badkamerstijlen past. We snappen dus wel waarom veel mensen voor grijs in de badkamer kiezen. Wil je zelf graag grijze elementen toevoegen aan je nieuwe badkamer? Of ben je benieuwd of grijs in de badkamer iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Grijze badkamertegels

Als er grijze elementen worden toegevoegd aan de badkamer, zien we dat er vaak gekozen wordt voor grijze badkamertegels. Grijze tegels kun je in veel verschillende tinten, vormen en maten verkrijgen. Zo heb je bijvoorbeeld betonlook vloer- en wandtegels. Maar je kan ook kiezen voor een grijze hexagon- of decortegel. Omdat grijs een veelzijdige kleur is, kan je grijze tegels makkelijk combineren met andere kleuren tegels. Je kan kiezen voor een opvallende kleur zoals roze of groen. Maar ook met zwart of wit combineert grijs prachtig.

Grijze meubels

Een andere mogelijkheid om grijs toe te voegen aan de badkamer is door te kiezen voor grijze meubels. Je kan hierbij denken aan badmeubels en kolomkasten met een grijze kleur. Vaak kan er gekozen worden voor een egale grijze kleur, betonlook of grijs houtlook. Daarnaast heeft natuursteen ook vaak een grijze kleur. Je kunt dus ook kiezen voor een grijze waskom of wastafel.

Grijze accessoires

Je kan eenvoudig grijs aan je badkamer toevoegen door te kiezen voor grijze accessoires. Je kan hierbij denken aan accessoires, zoals een toiletrolhouder, badmat of zeeppompje. Maar je kan je badkamer ook aankleden met kaarsen, geurstokjes of een prachtige plant met een grijze pot. Je hoeft dus niet te kiezen voor een hele grijze badkamer, maar je kan het ook op een subtiele wijze terug laten komen.

Badkamerstijlen

Grijs past bij veel verschillende badkamerstijlen, dit heeft te maken met de veelzijdigheid van de kleur. Door grijs te combineren met een hoogglans wit badmeubel en witte tegels, creëer je een tijdloze badkamer. Maar door grijze badkamertegels te combineren met zwarte elementen krijg je juist een moderne uitstraling. Wil je liever een betonlook badkamer? Kies dan voor een combinatie van betonlook tegels en zwarte kranen. Afhankelijk van de stijl die je wil creëren kan je grijs dus combineren met andere kleuren en elementen. Zo ontwerp jij de badkamer die bij je past!

Actuele badkamertrends

Bij Sani4All bieden we de meest actuele badkamertrends en designs. Zo is je nieuwe badkamer altijd up-to-date en kun je deze volledig naar je eigen smaak inrichten. Je kunt dus kiezen voor een grijze badkamer, maar ook voor alle andere badkamerstijlen kun je bij ons terecht. We bieden badkamers voor iedereen en hebben daarom badkamers in alle budgetten, kleuren en maten. Er is dus altijd wel een badkamer die bij je past.