Waarom zou je een leuk tegeltje kopen?

Tegels zijn weer helemaal hip. Een tegeltje past in iedere huiskamer, slaapkamer of keuken, dus ook in die van jou. Je kunt tegels volledig aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je er eentje kiezen die qua kleur past bij jouw interieur. Je kunt er ook eentje aanpassen naar jouw normen en waarden in het leven. Wat wil jij ermee uitstralen? Wat vind jij belangrijk dat mensen van jou weten als ze jouw huis binnen stappen? Wil je dat anderen zich thuis voelen bij jou? Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder.

Voor iedere gelegenheid

Een tegeltje in je huis is leuk, maar het is ook leuk om iemand anders te laten genieten van een gepersonaliseerd stukje steen. Tegels zijn daarom ook een leuk en origineel cadeau. Je kunt om allerlei redenen iemand willen verrassen. Denk aan een verjaardagscadeau, afscheidscadeau, geboortecadeau of huwelijkscadeau. Dit fleurt niet alleen het huis op van degene die hem ontvangt, het zorgt ook voor een tastbare herinnering aan de fijne dag. Wanneer je bijvoorbeeld een tegeltje geeft aan iemand die 60 is geworden en diegene geeft een groot feest, dan zal diegene na die geweldige dag nog regelmatig eraan herinnert worden. Dit kun je natuurlijk ook doen voor iemand die net geslaagd is.

Met tekst

Tegeltjes zijn bekend om de geweldige spreuken die erop staan. Dit is ook wel bekend als tegeltjeswijsheid. Vaak zijn die gezegdes of dingen waar je even over na moet denken. Het kan humoristisch zijn bedoeld en een kern van waarheid bevatten. Meestal zit er om de tekst een prachtig Delfts blauw randje. Toch hoeft dit niet. Er zijn tegenwoordig een hoop andere ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Zo past er altijd wel een ontwerp bij jouw smaak. Ook zijn er wat betreft de tekst een hoop opties. Daarin kun je ook keuzes maken in kleur en lettertypes.

Eigen ontwerp

Wanneer je niet kunt kiezen tussen de bestaande tegeltjes, dan kun je ook kiezen voor een eigen ontwerp. Dit maak je helemaal zelf. Dit is ook een goede optie wanneer je niet zo bent van tegeltjeswijsheid, maar liever een foto aan je muur hebt hangen. Je kunt kiezen om er eentje te laten maken met één foto, maar ook met meerdere foto’s. Ook kun je kiezen voor een ronde foto in plaats van een vierkante foto. Natuurlijk kun je ook een achtergrond toevoegen en alsnog een kleine tekst. Zo kun je er eentje maken voor je oma’s verjaardag en een foto van al haar kleinkinderen erop laten zetten en dan als tekst: “Liefste oma, van harte gefeliciteerd!” Wat je wensen ook zijn, de mogelijkheden zijn grenzeloos.