Sneller van A naar B, op de scooter in Amsterdam

Ons leven is ontzettend druk. In de steden is het ontzettend druk. Wij hebben het zelf super druk. Jezelf snel van de ene naar andere plek kunnen begeven is in deze tijd belangrijk dan ooit. En daarnaast houdt niemand écht van wachten en wel van gemak, toch? Scooters of brommers zijn dan een makkelijk en snel middel van vervoer. Het is dan ook helemaal niet

gek dat scooters steeds populairder worden, ook in ons prachtige hoofdstad!

De voordelen van een scooter of brommer

Rondrijden op een mooie brommer of scooter, zoals bijvoorbeeld een Vespa, heeft vele voordelen. Je bent namelijk sneller dan op de fiets, je hoeft geen bizar hoge parkeertarieven te betalen (of lang te zoeken naar een parkeerplek), je bent makkelijker wendbaar. Wanneer je een Vespa of een andere mooie scooter rijdt, draagt deze ook nog eens bij aan je stijl en look. Daarbij ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer, eventuele vertragingen en andere ongemakken die daarbij horen. En dan is er ook nog eens een stukje comfort. Want zeg nou zelf, je zit toch veel lekkerder op een scooter dan op fiets. En dan hoef je ook nog eens niet te trappen. Ideaal!

De verschillende opties

De keuze in deze vervoersmiddelen is groot. We zien tegenwoordig bijvoorbeeld steeds meer elektrische scooters, maar ook de welbekende Vespa’s zijn nog steeds populair. Je kan zelfs je eigen scooter helemaal customizen! Mocht je een iets ander uiterlijk willen, meer lijkend op een motor kan je voor een brommer oftewel bromscooter gaan. De zithouding is hier iets anders dan bij de scooter en het gebruik van de beplating is minimaal in vergelijk met een scooter. Bij een scooter is er vaak sprake van een groot zadel, de zogenoemde buddyseat, waar twee personen oppassen. Ook is er vaak sprake van een flinke opbergmogelijkheid onder dit zadel.

Leasen of kopen? En kan je nieuwe scooter ook bezorgd worden?

Naast de verschillende modellen zijn er ook verschillen te vinden in de prijs; waardoor er voor elk budget wel iets passends te vinden is. Je kan zelfs je voertuig leasen door middel van het betalen van een vast maandbedrag, afhankelijk van de leaseperiode waar jij voor kiest! Er zijn opties en dus ook keuze genoeg. Mocht deze verscheidenheid aan opties je nou keuzestress opleveren, maar wil je toch lekker door onze Nederlandse hoofdstad kunnen rijden? Bij Fast & Furious Scooters wordt er naast de ruime keuze, ook vakkundig advies geboden. En dat allemaal gewoon in de buurt van Amsterdam! En om het helemaal makkelijk te maken kan je in de shop vlakbij Amsterdam een brommer of scooter kopen en gewoon thuis in Amsterdam laten bezorgen! Super fijn. Op deze manier is je nieuwe voertuig snel en makkelijk in je bezit en ben je zo op weg!