Populairste bestemmingen voor 2019

Overal op internet zie je ze opduiken: De lijstjes voor 2019! Wil je weten welke bestemmingen écht hip zijn in 2019? Op basis van zoekopdrachten in Google hebben we de volgende bestemmingen kunnen bepalen!

#10 Amsterdam

Op 10 beginnen we met ons eigen land. Een hotel boeken in Amsterdam blijkt één van de belangrijkste zoektermen met Hotel Amsterdam. Amsterdam staat ook wel bekend als “Nederland in het buitenland”. Als je toeristen moet geloven mag alles in Nederland, Vooral in Azië en de VS is Amsterdam enorm populair.

#9 Nieuw-Zeeland

Het land van Hobbits en ruige natuur wordt weer populair in 2019! Ontdek de veelzijdige natuur van dit mooie land. De tickets naar Nieuw-Zeeland blijven prijzig, maar dat is het zeker waard om deze bijzondere bestemming van je bucketlist te strepen.

#8 Havana, Cuba

Havana oeh na na! Dit liedje van Camilla Cabello is niet de enige reden dat de Cubaanse hoofdstad populair wordt. De cultuur stelt zich steeds meer open voor toeristen en is tegelijkertijd heerlijk authentiek.

#7 Sri Lanka

Colombo is het afgelopen jaar telkens een grote stijger geweest in de zoekopdrachten op onze website. En dat zal in 2019 zeker zo doorgaan! Dit mooie land heeft veel natuur, prachtige tempels en die iconische blauwe treinen waar iedereen wel een ritje in wil maken.

#6 Ethiopië

Ethiopië is een echt verborgen avontuur. Natuurverschijnselen zoals de Danakil depressie en de Blauwe Nijlwatervallen zijn ongelofelijk indrukwekkend. De middeleeuwse kerken van Lalibela worden wel de volgende Machu Picchu genoemd!

Let bij een bezoek aan Ethiopië op de veiligheidsrisico’s en bereid je goed voor. Bekijk het actuele reisadvies op de website van de rijksoverheid.

#5 Japanse eilanden

Japan is al jaren booming en met de Olympische Spelen van 2020 op komst zal dat alleen maar meer worden! Voor 2019 worden vooral de kleinere Japanse eilanden populair, zoals Okinawa, Ishigaki en Miyako.

#4 Colombia

We zagen Colombia in 2018 al stijgen in de zoekopdrachten. Doordat Wie Is de Mol 2019 zich hier afspeelt, kunnen we genieten van prachtige beelden. Dat zal zeker de reiskriebels aanwakkeren!

#3 Georgië

Voortbouwend op het Wie is de Mol succes van vorig jaar, zal Georgië in 2019 een populaire Europese bestemming worden. Het land is steeds meer ingesteld op toeristen, maar je kunt er zeker nog een authentieke sfeer proeven, met name als je het platteland intrekt.

#2 Zuid-Korea

Zuid-Korea is in de spotlight gekomen door de Olympische Winterspelen van 2018. Toen heeft iedereen kunnen zien hoe mooi dit land is. Dat merken we in het groeiende aantal mensen dat naar Seoul boekt. Ontdek zelf de bijzondere natuur en cultuur van Zuid-Korea.

#1 Vietnam

Met stip op 1 voor 2019 staat Vietnam! We zagen zowel Hanoi als Ho Chi Minh flink stijgen in onze zoekopdrachten. Vietnam is helemaal in. En geen wonder: De prachtige natuur en het lekkere eten zorgen voor een vakantie die niet stuk kan!