Auto huren voor een korte periode

Heb jij voor een korte periode een auto nodig? En wil je niet vastzitten aan een langlopend huurcontract en wil je ook geen auto kopen? Dan is het huren van een auto voor een kortere periode voor jou een uitkomst. Dat je alleen voor lange periodes een auto kunt leasen, is achterhaald. Het is tegenwoordig ook gewoon mogelijk om voor kortere periodes een mooie auto te huren.

Autoverhuur Leiden en omstreken

Ben jij woonachtig in (de omgeving van) Leiden en wil je een auto leasen? Of ben je met jouw bedrijf gevestigd in Leiden en wil je daarom een auto huren Leiden? Dat is in allebei de gevallen mogelijk. Zowel ondernemers als particulieren kunnen een auto leasen. Dit in tegenstelling tot vroeger. Toen waren leasecontracten enkel weggelegd voor ondernemers. Maar dat is tegenwoordig niet meer het geval. Leaseauto’s zijn juist ook bedoeld voor particulieren die geen auto willen of kunnen kopen. En door het grote aanbod leaseauto’s is er echt voor iedereen een passende leaseauto te vinden. Er is aan elk budget gedacht. Welke leaseauto wil jij voor een korte periode huren?

Autohuur zonder langlopend contract

Bij een leaseauto wordt doorgaans direct de associatie met langlopende contracten gemaakt. Een associatie die niet geheel onterecht is. Voorheen was het immers alleen maar mogelijk om een auto te leasen voor een langere periode. Maar dat is met de komst van shortlease verleden tijd. Zoals de terminologie al doet vermoeden, houdt dit het leasen van een auto voor korte tijd in. Short leasen biedt veel flexibiliteit. Heb je privé bijvoorbeeld voor enkele maanden een auto nodig? Dan zou het buitenproportioneel zijn om voor die paar maanden een auto aan te schaffen. En ook het langdurig leasen van een auto is dan niet wenselijk. In dit geval is het een uitkomst om voor een korte periode een auto te kunnen leasen.

Elektrische auto huren

Een auto is voor veel mensen een belangrijk vervoersmiddel. Ze zien een auto als een onmisbaar object in hun dagelijks leven. Maar auto’s zijn de afgelopen jaren steeds meer ter discussie komen te staan. Brandstofauto’s zijn namelijk schadelijk voor het milieu. En dat is dan ook de reden dat deze auto’s steeds meer worden vervangen door elektrische auto’s. Een duurzame ontwikkeling die ook in het leaseautoaanbod terug te zien is. Het aanbod elektrische auto’s groeit. Zo kun jij dus ook als je kiest voor een leaseauto, een duurzame keuze maken. Er is dankzij het grote aanbod leaseauto’s echt oor iedereen een passende leaseauto te vinden.