Leaseauto’s voor iedereen

Voorheen was het enkel voor ondernemers mogelijk om te kiezen voor een leaseauto. Maar tegenwoordig kunnen ook particulieren een auto leasen. Dus wil of kun jij niet in een keer een groot geldbedrag betalen? Maar heb je wel graag dagelijks een auto tot je beschikking? Dan is private lease voor jou een uitkomst. Met deze optie kun je toch gewoon de vrijheid ervaren die een auto je biedt.

Private lease: de voordelen

Leaseauto’s waren eerst alleen voor het zakenleven. Maar ook particulieren kunnen nu de voordelen van een leaseauto ervaren. Maar wat zijn de voordelen precies? Waarom stijgt private lease in populariteit zo hard? Privé een auto leasen heeft op de eerste plaats een financieel voordeel. Wanneer je kiest voor private lease hoef je niet in één keer veel geld te betalen. Dit in tegenstelling tot een koopauto waarvoor je wel een aankoopsom moet betalen. Daarnaast heeft een private lease auto als voordeel dat je weet waar je aan toe bent. Wanneer jij een eigen auto hebt, kun je voor onverwachte kosten komen te staan. Dat is bij private lease niet het geval. Eventuele reparatie- of onderhoudskosten zijn al inbegrepen in het leasebedrag. Private lease kent dus veel voordelen.

Elektrische auto leasen

Wanneer je private lease overweegt, zal je zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Het aanbod leaseauto’s is onwijs groot. Hierdoor is er voor eenieder een passende leaseauto te vinden. Een type leaseauto waar steeds vaker voor wordt gekozen, is de elektrische auto. Een elektrische auto private leasen wordt alsmaar populairder. En dat is natuurlijk niet voor niets. Op de weg worden brandstofauto’s steeds meer vervangen door elektrische auto’s. Dit heeft alles te maken met de duurzaamheid. Brandstofauto’s zijn schadelijk voor het milieu. Daarom is er gezocht naar een alternatief, met de elektrische auto als uitkomst. Draag jij ook graag je steentje bij aan een beter klimaat? Kies dan voor duurzaamheid en ga elektrisch leasen.

Mooie betaalbare leaseauto’s

Niet iedereen heeft maandelijks hetzelfde bedrag te besteden voor een auto. Gelukkig hoeft dit geen belemmering te zijn als je privé een auto wilt leasen. Het aanbod leaseauto’s is groot. Binnen allerlei verschillende prijscategorieën zijn er mooie leaseauto’s te vinden. Zo kun je er zelfs voor kiezen om een occasion te leasen. Met deze mogelijkheid komt het leasen van jouw droomauto misschien wel ineens heel dichtbij. Deze tweedehands auto’s kun je namelijk leasen tegen een gereduceerd tarief. Dit komt doordat de auto’s reeds gebruikt zijn. Echter, ze verkeren nog in een uitstekende staat. Voor welke mooie betaalbare leaseauto kies jij?