Hoe een tankpas kan helpen om tijd en geld te besparen voor ondernemers

Een tankpas is een handige betaalmethode voor ondernemers die veel met hun auto op pad zijn. Met zo'n pas kunnen ze bij tankstations hun brandstof betalen zonder dat ze contant geld hoeven te gebruiken. Dankzij de tankpas besparen ondernemers geld: zij krijgen korting op brandstof, krijgen korting op bijvoorbeeld autoreparatie of hebben recht op speciale aanbiedingen. Ook kunnen ondernemers hun tankpas gebruiken om brandstof te betalen bij andere bedrijven zoals auto onderdelen bedrijven of carwashes.

De voordelen van een tankpas

Er zitten vele voordelen aan het hebben van een tankpas, naast het financiële voordeel. Maar wat zijn precies de voordelen van een tankpas voor ondernemers? Tankpassen bieden een aanzienlijke mate van controle en inzicht. Ondernemers kunnen bijhouden hoeveel brandstof ze gebruiken, waar ze de brandstof kopen en hoeveel ze ervoor betalen. Dit helpt hen om hun uitgaven beter te beheren en kosten te besparen.

Met een tankpas kunnen ondernemers ook hun tank kosten declareren bij hun boekhouding. De meeste tankpassen hebben een koppeling met een boekhoudprogramma, waardoor het declareren van kosten een stuk eenvoudiger wordt. Kortom, een tankpas biedt ondernemers veel voordelen, waaronder meer controle over hun uitgaven, kortingen en speciale aanbiedingen, en het gemak van declareren van tank kosten. Als ondernemer is 

het zeker de moeite waard om te investeren in een tankpas om zo geld te besparen.

Maar wat als je een elektrische auto hebt?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een elektrische auto hebt en dus geen tankpas nodig hebt. Dan kan een laadpas wel interessant zijn. Een laadpas is een essentieel onderdeel voor het opladen van elektrische auto's. De pas geeft je toegang tot laadstations en is nodig om energie te kunnen tanken vanuit het elektriciteitsnetwerk. 

De laadpas is verbonden met je elektrische auto en gebruikersaccount, waardoor je zelf de kosten en het laden van je auto kunt beheren. Een laadpas is gemakkelijk te gebruiken en biedt je een veilige en betrouwbare manier om je elektrische auto op te laden. Met een laadpas kun je ook voordelen verdienen, zoals voordelige tarieven, kortingen en cashback-programma's.

Reizen door Europa met een elektrische auto

Met een elektrische auto kun je gewoon door Europa reizen. Er bestaan steeds meer elektrische auto's op de markt en het aantal oplaadstations groeit ook steeds meer. Er zijn veel landen in Europa waar je met een elektrische auto kunt rijden, zoals Oostenrijk, Finland, Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland. Velen van hen hebben hun eigen netwerken van oplaadstations, met verschillende tarieven, waarmee je je auto gemakkelijk en snel kunt opladen. 

Ook voor Europa zijn er laadpassen beschikbaar. Je kunt eenvoudig een laadpas voor Europa aanvragen via MKB Brandstof. Het is hiermee ook mogelijk om je auto op te laden bij onderweg gelegen lokale oplaadstations of gebruik te maken van openbare locaties, zoals winkels en cafés. Als je langer op reis bent, kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van accommodaties die oplaadstations aanbieden.